Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Национална колекција

Благоја Маневски
Ѕвезди и рабови ,
комбинирана техника на платно

 
Меѓународна колекција

Џетулио Алвиани
Површина со вибрантен слој,
алуминиум

 

Публикации: Осум предавања за историјата на уметноста